fint väder!

Idag är det för engångsskull fint väder här på Gotland! Men eftersom det varit snö nu typ 2 dagar så är det numera isbana överallt här..........Inte alls kul eftersom hästarna blir lidande och det är för halt för att rida :((
.
I igårkväll tömkörde jag Mann. Han börjar bli ritigt fin nu och kommer till klokt arbete ganska snabbt nu för tiden. Det var dock ganska kasst undrlag, så han halkade lite. Därför blev det ett litet snabbt pass.
.
Emil (hovslagaren) kom och slog på Kakan sin framsko som hon tappat, så imorgon blir det en tur för henne i skogen :) Hon hade tydligen bråkat och varit kaxig. Fuxmärr....... Så de satt på en bräms i 2 min, sen stod hon blixtstilla. Det funkar inte att bli arg på henne för det använder hon typ mot en så man får typ bara vänta ut henne eller så. I det här fallet var det inget idé att ta fighten utan lösa det på bästa sätt. Hon insåg att det inte var någon idé att bråka, så då skärpte hon sig. Skönt när man slipper slåss med dem :) Skumt att hon alltid är snäll när Emil är här annars men ibland blir hon sur. HAHA. De ska ha humör, då blir de bäst! :)
.
Sedan spenderades gårkvällen med fina Adam. Himla mysig grabb det där! Ikväll åker jag nog till Visby och sover vid honom :)
.
Puss/E
.
mys på max

Kommentarer
Postat av: sarajansson

get a room

2012-01-19 @ 23:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0