Mysa

Ikväll är Alida här och myser med mig. Jag har åkt på världens förkylning så hon tar hand om mig nu när jag inte orkar göra något annat.
Mina hästar har fått vila idag, men Alida har varit hurtig och ridit 4 stycken. Inget roligt har hänt idag typ.. haha
nu ska vi fortsätta mysa och göra absolut ingenting. Ni får gärna komma med förslag om vad vi ska skriva om, lite idétorka här :)
Pusss/E&A

Resultat Curra

La bara upp filmen från 120n igår då vi fick besök på kvällen och jag var tvungen att vara social då :) Tävlingen var i Othem och det var NGR som annordnade den. Ridhuset är jättefint och med fibersand, som faktiskt var ganska lyckat. Det behöver nog bara sätta sig lite mer för att det ska bli jättebra :) Det enda som var lite negativt med tävlingen var att framhoppningen var liten och underlaget släppte där och att de bara hade en inne på bana, så det blev lite segt..
.
110, A:0/A:0
Hon var riktigt seg på framridningen så jag provade att sätta på min sporrar. Då blev hon istället riktigt stark, så jag fick ta av dem typ direkt efter. På framhoppningen var hon sjuuuuukt pigg. Accelererade jättemycket och hoppade väldigt flackt och med fart. Fick knappt stopp på henne efter hindrena, hah.
Väl inne på banan kände jag hur hon spände till sig och började tagga som bara den. Hon var riktigt pigg och blev lite trutig i munnen här. Grunden kändes lite kaosig och det blev lite av och på. I andra fasen red jag typ som i första eftersom jag bara ville ha en skönt runda om vi skulle starta 120 också. Vi var iaf felfria i båda faserna och slöt på en 5 placering :) 0-0 fel
.
120, A:0 DEBUT
På framhoppningen här var hon nästan värre och drog som bara den efter hindrena. Gjorde halt några gåner efter lilla, men hon fortsatte med sitt egna race ändå ;)
På banan blev hon pigg även här och satte en ordentlig fart.. Hon va riktigt fin och vi fick ett litet ful-pet på 7an. Ett räcke som stod längs väggen och jag satte inte klokt tryck i henne, så den bommen ramlade. Annars är jag sjukt nöjd med vår 120-debut och det där petet tycker jag att jag och Curra delar på. Hon var lite nonchalant (eller hur det nu stavas?) och jag var lite fisig och spände inte bågen alls på henne..
Tiden räckte iaf till en 4 placering! Jättekul :D 4 fel

120


fina hästen. ett pet i 120-debuten och det slöt med en 4de placering :D

FINT

120429-151

120429-154
lite små fint ! ;)
/A

rubriiiik!

Sa ju att det kanske skulle bli tävling för Roxan igår. Men så blev det inte, vi hade helt enkelt inte lust att köra med 1 ponny bara och dessutom betala efteranmälning.. Så det blev inget.

Istället ska jag åka med Jeangen och tävla idag, då en utav hästarna som skulle med har fått en hovböld.
Och eftersom jag vann DM så tävlar jag fritt, behöver bara betala efteranmälningen! Skönt. Ska hoppa 1,20m tror jag vi sa. HAHA

120406-140

Kommer också få träffa underbaraste Emma! Ni kan nog inte gissa hur mycket jag har saknat henne under tiden hon varit på Mallis..!!

Tävla

Imorgon är det dags för tävling med Curra. Riktigt kul ska det bli. Kommer nog knoppa och göra henne extra fin :)
110 är beräknad att starta ca klockan 13.00. Vi kommer åka dit till 12 ungefär :) Om allt känns bra i 110 så kommer vi nog även starta 120. Jag är iaf så taggad att jag inte kan somna.. Ska upp till typ klockan 8 eller något.. JAG MÅSTE SOVA. Aja, Puss godnatt/E
fina hästen

Första ridpasset

Idag var alltså första gånen på 10 dagar som jag red Curra. Hon är så himla gullig för hon ska spela så himla tuff hela tiden. När jag skulle hämta henne i hagen vände hon och gick direkt när hon såg grimskaftet. Jag hade inte bråttom, så jag väntade ut henne och stod och kelade med hennes syster så länge, tills hon tillslut kom fram och stannade vid mig. varje gång jag typ gick ett steg mot henne så vände hon och gick, så jag gjorde samma som hon. Jag stod med ryggen mot henne och då tyckte hon inte det var så kul att springa iväg..
Efter typ 10-15 min så kom hon fram och stannade så jag kunde ta henne. Det är så jobbigt när man måste ta hästen och det inte är den som kommer till en, därför jobbade vi med det idag ;)
.
Sedan i stallet så stod vi och myste i typ 25 min. Jag borstade henne väääldigt noga och pussade massvis på henne. Hon brukar annars inte vilja ha huvudet i "famnen" på en, men idag var hon supermysig och pussades massor. Vi var ensamma i stallet så vi chillade lagom :)
.
Förstår ni vad jag har saknat att rida? Jag bara njöööt! Skrittade fram typ en kvart och red sedan effektivt i typ 25-30 min. Jobbade mycket på 8-volt och skänkelvikningar. Gjorde många öppnor och jobbade med att hålla in hennes högerbog :) Den ramlar ut hemskt lätt i vänstervarv...... Red i hoppsadel men släppte stigbyglarna och då kom jag åt henne väldigt bra. Hella passet jobbade hade vi fokus på att hålla upp ryggen och ha stöd långt ut på bettet, så jag ska kunna spänna bågen bättre när vi hoppar imorgon. Efter passet skrittade vi en lååång väg hem, ca 30-40 min. Det var såååååå skönt att få rida igen :D :D
.
Nu sitter jag och äter mat. Sedan lite senare ska jag till mitt stall och fixa lite. Om det fortsätter vara så här dåligt väder struntar jag i de andra två. Mamma har ont i ryggen också och då vill hon inte vara i stallet så länge.... Men men. De dör inte :)
.
Vill ni att jag ska skriva om klassresan? Eller iaf ha bilder? PUSS/E

Curra

Anonym om HEMMA:
Har du köpt Curra? :)
Anonym om HEMMA:
Har du köpt Curra? :)
Svar: Nej, jag har inte köpt Curra. Är endast fodervärd :) Men det duger bra för mig. Gillar den hästen skarpt!
/E

HEMMA

Anonym om hem på fredag:
vad har curra gjort innan? :)
Anonym om hem på fredag:
vad har curra gjort innan? :)

Svar: Som 5-åring tävlade Curra med en tjej som heter Elin Löwenberg (jätteduktig!). De tävlade hoppning upp till 120-125 tror jag och VANN breeders i fälttävlan. Finfina hästen. Som 6-åring blev hon utlånad och halt, sen har hon saknat tävlingsryttare och det varit lite så. Men nuuuuu är det hon och jag! :D :D åh vad jag saknar henne när jag varit iväg!
.
Nu är jag äntligen hemma. Eller jag har varit det någon timma nu. Gick upp igår typ halv 7. så nu är jag lite småseg. Eftersom jag är som jag är kunde jag knappt sova natten till igår heller... Men NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA. Riktigt skönt är det. Längtar tills jag ska rida Curra imorgon, så kul! Ska nog försöka rida Manne, Kexet och någon mer om jag hittar någon. Longera Putte? Ja, fan vad jag vill till stallet!!
.
Nej nu måste jag sluta. Snart kommer adrenalinet, spec om jag börjar tänka på tävlingen på söndag. Nej, nu är min nattsömn förstörd.............. Aja, Puss på er mina fina! /E
.
jag just nu. försökte vara fin, men kan bara vara ful! hahaha

GODMORGON!

Gomorrn! Klockan e nu 10 över 6, och jag e påväg ut i stallet! Ska rida både Dunet och Wizard.
Eftersom vi börjar skolan vi 9 idag, så ska jag rida båda innan. För efter skolan ska jag in till Visby och bowla med mina tjejer.
Egentligen har vi ingen riktig skoldag utan vi ska åka till ett änge och räffsa löv! Jätte tråkigt men ändå skönt för slipper några jobbiga lektioner vi har annars idag.
Kan oxå säga att hoppträningen med båda igår gick sjukt bra. Fick igenom massor med Wizard. Och dunet börjar jag verkligen hitta. Känns otroligt skönt!
PUSS/ Alida

hem på fredag

JAG KOMMER HEM PÅ FREDAG! Eller rättare sagt natten till lördag :) På söndag är det tävling med Curra som gäller, så vi får se hur det går. Förhoppningsvis löser sig allt och det blir eventuellt debut i 120 :)
Hinner rida henne ett pass på lördagen, men eftersom Cathrine hållit igång henne när jag varit borta så kan jag tävla på söndag! DET SKA BLI SÅ HÄR KUL! jag har värsta ridabstinensen nu!! Ska bli riktigt kul att komma hem och rida igen!
Nu ska killarn ha datorn... PUSS/E
kolla min klass blogg! Där kan ni läsa om vår resa :) donnerbftio.blogg.se
steka på stranden, SOFT

SKOJ!

Igår var jag och bowlade med klassen, så slapp lektionerna helt och hållet! Jätte skönt!
Sedan var jag kvar en stund på stan med Felicia, Veronica och Jasmine.

Och så kom jag hem vi halv 5 så då var det bara att börja göra klart stallet, men som tur fick jag hjälp av Sara, och när vi var klara sprang vi 5 km tror jag det blev totalt! Haha, jätte skönt.

Och nu idag så är det vanlig skoldag, och sen på fredag så ska vi räffsa i något änge, väldigt tråkigt må jag säga!


Sedan är det tävling på söndag! Och vi ska KANSKE eferanmäla Roxan, i typ LD. Men vi får se om jag har lust, och hur hon känns de kommande dagarna.

PUSS HEJ/ ALIDA

livstecken

HEJ! Jag tänkte bara berätta att jag lever livet här på Mallis. Självklart saknar jag mina hästar och så men fyfaaan vad det är skönt att vara iväg. Mallis är så fint och idag hade vi ca 26 grader varmt, alltså helt jävla underbart!
Det är nästan lite kul att vara finklädd varje dag, men det är även lite jobbigt. Ridkläder is the shit säger jag! :D

Nu är klockan lika mycket som i Sverige, alltså 01.25. Jag borde verkligen sova nu. Imorgon är det min och Idas dag och vi kommer vara bossar då. Klockan ringer 07.10. Nu MÅSTE jag sova. PUSS på er mina fina! /E


HUNGRIG!

Jag tänkte att nu ska jag fan äta klok kvällsmat och kylskåpet skrattade åt mig och sa, synd för dig det finns tyvärr ingen mat!

åhhh! fml, är sjukt hungrig och det finns verkligen ingen mat! åhh, kommer svälta ihjäl!

Jag menar MUMMS !

FULLT UPP!

Hinner inte blogga måste fixa hästarna.! Och innan jag kan börja blogga igen måste jag ta tag i mitt liv!
Så ni får se hur det blir med uppdatering osv...
Min vackra!

Ja grattis till mig själv då!

Haha, ja idag fyller jag då år, är lite skraj för vad som kommer hända i skolan, då Fanny skrämde upp mig rätt rejält! Haha
Men, dagen ser väl typ ut som så här, först skola, sedan hem, träna vid 17,00 med Roxan. Sedan vet jag inte riktigt. SKOJ!

Fast inget kommer nog slå förra året när vi var I Pisa och firade, hur roligt som helst!

JÄTTE JOBBIGT!

Nu har Emma åkt till Mallis.. Så nu har jag bloggen helt forever alone!
Men ska försöka hålla er uppdaterade!

Så kan ju börja med att berätta att jag fyller år imorgon, och har hela stallet att se fram emot på torsdag - söndag.

Som tur så kommer Fanny, och hjälper mig fredag -söndag. Så har iaf lite hjälp, men jobbigast äriaf fredag morgon innan skolan.. SKOJ! Nej knappast, hade hoppas på sovmorgon till 7 men det gick och sket sig.. HAHA


MALLORCA

Imorgon (TISDAG) åker jag till MALLORCA på klassresa.. Därför kommer självklart bloggen bli lidande men förhoppningsvis håller Alida den levande :)
Jag kommer inte ha något internet och jag har en tegelsten till telefon så därför kommer det inte bli några inlägg alls, på 10 dagar.. Kommer hem fredag 27 så då är jag back on track igen ;)

Nu när jag är borta håller Cathrine igång Curra och mamma fixar med Manne (tack båda!!!!).

Nu ska jag sluta ha panik över min väska och försöka lösa problemet ist för att bryta ihop. Trött tjej blir en gnällig tjej!

PUSS PUSS PUSS! Ha det riktigt jävla grymt nu när jag är borta! ;) pusspuss/EMMA NILSSON!

image description

TRÖTT!!

Är nu hemma efter en ganska kass helg.. Kanske skriver senare.
Men nu ska jag dra iväg till skolan. SUCK!
/A

Eftersom jag e på tävling och inte har någ...

imag0543 (MMS)

Eftersom jag e på tävling och inte har någon dator med mig, så är det lite kaos... Men skriver om helgen när jag Kommer hem på måndag! / Alida


Dåligt

Jag har ingen dator och kommer därför inte kunna blogga klokt på ett tag.. Men har lever iaf. Jag skulle egentligen ha tävlat dressyr på fina curra idag, men min tand har sagt fuck you så nu ligger jag och Maria i sängen med massa citodon i kroppen. Maris har dock inte det, bara jag. Hehe

Imorgon ska jag nog fixa det sista inför mallis. Vi åker ju på tisdag!!!! Fett skönt att komma bort :D börjar bli lite nervös nu, alltså för vad jag slags med mig, haha! Min fina klass är ju mysig, så det kommer ju bli awesome!

Jag har skrivit allt detta på Maris iPhone, så ni får ha överseende för eventuella stavfel, mohaha! Nu ska jag mysa vidare med henne!!! Hon är bäst :D Pussilussi/e


Trött Wizard, trött Alida, trött Mamma som...

imag0526 (MMS)

Trött Wizard, trött Alida, trött Mamma som sover bredvid mig, och en liten söt trött whels ponny. Snart framme i Ljungby, redo för att sova! Puss/ Alida


Mysa

Det senaste dygnet har jag verkligen myst runt här i visby. Gillar verkligen den här staden!
Jag och min finfina kusin har bla varit på haircut (ihihihi), sett på bio, shoppat nödvändiga saker för alldeles för mycket pengar och typ pratat en hel del. Riktigt mysigt har det varit.
För en gångs skull tycker jag att det nästan är skönt att byta ut ridbyxorna mot jeansen. Dock blev min sovmorgon misslyckad då jag vaknade i panik att jag glömt ta ut hästarna 09.00. Sedan sov jag lite kasst fram till 11 då jag gav upp och gick upp...
Förr i tiden kunde jag lätt sova till 3 på eftermiddagen, vart är världen påväg? aja, nu ska vi gå och köpa mysfrukost!
Idag har Cathrine tömköra Curra och jag ska dit lite senare för att rida henne 3åring. Manne ska även på kurs ikväll!
PUSS/E

JAG VÅGADE!

Nu har jag klippt mitt hår. ca 20 cm kortare och jag mår ännu bra! Jag är faktiskt nöjd, men det känns ganska kort. Vet ni? Det kostade bara 280 kronor på haircut! hahaa, ja, jag gick till haircut. Fattig student. Kan ge dem lite reklam, 29 01 29 ringer ni för att boka! mihihihi nu ska jag se film med min kusin.
hemskt seriöst blogginlägg....... PUSS/E

RIDA, PACKA, TVÄTTA, STÄDA.

Som rubriken lyder så har jag massor jag ska göra..
Så måste ut i sallet och börja rida nu. Så jag har resten av eftermiddagen till att städa, packa och allt det där..

PUSS/A

KLIPPA HÅRET!?!??!?!?!

Eftersom Alidas kära mor, Zarah, har klagat på mitt hår i typ 2 år? Så tänkte jag ta tillfälle i akt och klippa mig imorgon! Jag vet inte hur jag ska klippa mig, men jag ska göra det!

nu är frågan: Skulla jag passa i lång page? :D

Puss/E

Lasse-träning

Idag ska jag träna för Lasse med Curra. Jag vet inte om det är inne eller ute än, men förhoppningsvis ute! Då kommer jag nog dö för Curra kommer vara så pigg! HAHA
Nu på morgonen har jag tagit ut hästen och sedan varit med Cathrine på löshoppning med Onsa, också för Lasse. Onsa är deras 3-årning som ska gå 3-årstestet :) hon är superfin, så det var kul att se.
Efter det mockade jag mina 4 boxar och sen cyklade jag hem och nu ligger jag här och degar. Ska försöka rida ut på putte nu någon dag på lovet, sjukt farligt, men det är bara att hålla i sig :)
Puss/E

FINA J!

120406-178

120406-140

120406-94

Jeangen var jätte duktig!

I 1,10cm så var hon taggad så hon hoppade jätte långt innan varje hinder.
Men hon var riktigt fin, och fick en bra tid som räckte till seger.. ! Gulliga häst!

Rundan i 1,20 var 1000 gånger bättre, fick jätte bra flyt. Och allt dedär.. Vi var nolla i både grunden och omhoppningen. Men såklart så var min pappa 2 sek snabbare än mig, så kom bara 2:a. Men är jätte super nöjd med rundan.


LJUNGBY!

Är sjukt taggad till Ljungby med Wizard.
Vi åker med båten på torsdag 17.05. Så vi är antagligen framme runt midnatt någon gång.

Sedan är det tävling fre-sön.
Hoppar LA på fredag, LA & MSVB på lördag och en MSVB på söndag.

Så har planerat hans pass ungefär såhär,

Söndag- Kort sväng ut i skogen, och lite kort arbete på banan för att känna att allt fungerar.

Måndag- Arbete med bomar och försöka få honom lösgjord i skritt trav och galopp.

Tisdag- Hoppträning för Lasse berglund.

Onsdag- Longera med gough.

Och på torsdag åker vi så då kommer jag inte hinna rida honom, han kommer endast hinna att bli badad, för det lär ju ta sin lilla tid.  Haha Men har man vit ponny så har man!

120407-275
Min nya favoritbild tror jag!

PUSS/A

en till att kolla!

emmaemma.blogg.se. tänkte köra på två bloggar ett tag. Kommer verkligen inte lämna Alida på den här utan jag kör på två :)

WIZARD ♥

120407-258

120407-259

120407-277

120407-275

120407-279

Red bara en LA/100cm på Wizard.. Och han har nog aldrig varit finare i handen och mot hindrerna i en LA.
Han var så himla klockren. Var nolla i grundomgången, och eftersom det var en A:1/A så gick jag ut en stund innan jag hoppade omhoppningen, och han var lika fin där.
Han svängde jätte lätt, och trampade inte om mot något hinder överhuvudtaget.

Och vi var snabbast så vi vann klassen! Fina pojken..

MY DUN LADY ♥

120407-69

120407-73

120407-208

120407-211

120407-121

I Lc+5/95cm


Var hon jätte fin, fick ett riktigt bra flyt. Och hon var så med på hjälperna. Är så himla NÖJD med henne!

Och fick även en riktigt bra tid, som räckte till seger.

Och i LB/100cm


När jag skulle fatta galopp så ville hon bara sparka och studsa. Och sen mot 1:an var hon inte riktigt med så hon rev. Och bomarna flög 2 m, så snubblade hon och vi höll på att gå omkull, men hon kom ändå snabbt på fötterna, och resten utav banan var hon jätte jätte fin!


hur allt förändras

en blick. ett sms. en känsla. tänk att man kan känna så mycket av så lite. just nu är jag tom. tom och arg. några ord. att de kan betyda så mycket. jag är ännu arg. men jag ska vara arg och stark. min bästa vän. no more liksom. just nu önskar jag dig evig olycka. men samtidigt så är jag nog för bra för dig. tur att jag vet att jag är stark. nu ska jag leva livet. tänk alla begränsningar, inte nu längre. nu känner jag mig lättad. skönt. jag vet att jag är stark. starkare än alla tillsammans. tufft. jag ska nu lägga all tid på min ridning och sen kanske jag ska börja med att träna också? nu när jag har tid. slippa anpassa mig efter någon annan. nu ska jag fokusera på mig själv. eftersom jag är stark. starkast till och med.

LA CORACÓN

Bilder från 110, tagna av MartinSvärd.







Resultat HRK.

Här kommer resultaten med Curra från idag. Det var alltså våran första tävling, men det gick braaa :))

La Caracón

1 meter. A:0/A:0
Hon var väldigt taggad här och jag hade lite svårt att få henne mellan skänkel och hand. Blev lite för mycket hand i den här klassen men hon skötte sig och vi var felfria. I omhoppningen, som förövrigt var hennes första någonsin, så gjorde en riktigt stor tabbe och red in i en oxer vi inte skulle hoppa. Jag rev hinderstödet med huvudet typ, ahhah. fail. Ni får dock inte se den filmen, pinsam! Vi blev dock placerade, en vit rosett för oss och en sjätteplacering :))) KUL!

1,10 m. A:0/A:0
Här var hon mycket lugnare och jag kom till bättre ridning. Satte mer tryck i henne så jag kunde hålla henne mellan hand och skänkel bättre. Sedan är det ju småsaker som inte sitter som lite halvhalter och sånt där, men det kommer :) Vi fick ett hemskt bra flyt igenom banan. Dock blev jag lite för snabb eller så, inte kall iaf till sista så jag höll inte ut svängen så jag rätade inte ut henne och fastnade i innersidan. Därför hamnade vi i ett mellanläge och då smackade jag eller någon så hon hoppade av jättestort och räckte inte över.. Vi rev alltså sista, men är riktigt nöjd med dagen! :))

Filmen från 110 här


VAD TYCKER NI? :) PUSS/E


TÄVLA

Idag ska jag tävla Jeangen 1,10 och 1,20. Red henne i onsdags på hoppträningen och allt klaffade och funkade perfekt. Så det känns bra inför dagen!
/ALIDA

Påskmys

Idag har jag och mamma köpt mat, köpt dammsugare, köpt morötter och städat massor! Jag har även gjort påskägg till hela familjen, mitt blev bäst :D Ikväll kommer nämligen min syster och hennes pojkvän samt min pojkvän. Fullt hus så att säga! Därför måste vi städa massa... Eftersom vi även har två hundar så blir det riktigt skitigt..

Idag ska jag tömköra Joy och känna på Curra. Eftersom vi tävlar imorgon så ska vi bara checka att lydnaden är där den ska så vi inte skenar runt banan imorgon :D Jag är så himla taggad inför tävlingen! Ska bli sååååå kul! Jag måste putsa alla grejer också, det hade jag nästan glömt ;) haha

GLAD PÅSK, PUSS/E


humlan var fantastisk på tävling!

Planer

Jag skrev ju att jag hade svårt att gå upp ur sängen igår. Det var ingenting mot hur svårt det var idag! Det enda som känns bra idag är att vi går halvdag, alltså fram till lunch, dock har vi världens tråkigast lektion Naturkunskap. Därefter kör nog vår lärare hem oss som inte kan åka kommunalt hem, så det blir soooft! Är väl hemma runt 12 kanske. Då ska jag nog softa lite innan jag cyklar till stallet.

Manne åkte till sindarve igår för han ska få ett sto! Snacka om att han kommer bli glad! Efter påsken har vi andra planer för honom än ridning. Det ni! :)

Idag ska Joy och Curra ridas. Curra ska skrittas och kanske jobba lite med att få in hennes bog. Joy ska lösgöras och det gör jag nog barbacka. Dock blir det endast i skritt då, annars dör jag nog :) haha

Nu ska jag fortsätta äta upp min knäckemacka och sedan bär det av mot skolan! VI FÅR LOV IDAG! :D

Ha det bäst, PUSS/E


Fina Putte!

2 av mina absolut bästa rundor på W!

MsvB i Kalmar HSK. Fick perfekta känslan och allt dedär!


Och så var det Elit omg 3. Var så nervös innan. Men det gick så sjukt bra, enligt mig..

Även fast att jag rev i båda klasserna, så är det de här rundorna som gett mig självförtroende och känslan hur jag ska göra..

PUSS/A

TÄVLAAAAAAAAAA

Gud vad det ska bli kul att tävla i helgen! Jag ska hoppa 1 m och 110 cm med Curra. SÅÅÅÅ KUL! Hon var riktigt fin idag också, så då blev jag extra taggad :D :D

och nästa helg ska jag också tävla........ DRESSYR :s Jag och Curra ska rida ett dressyrprogram, så det blir nästan kul :) Är mest nervös inför det faktiskt! Hahah men det går säkert bra! Ni får hålla tummarna

PUSS/E

ska ta kort på C nu någon dag, så ni kan få se henne, så ska hon presenteras också! Direkt när vi skrivit klart alla papper :)


trött.....

Idag var det extra jobbigt att gå upp och därför lite extra jobbigt att åka till stallet när jag kom hem. Jag sitter ännu här, framför TVn och drar ut på det. DÅLIGT AV MIG. Men tanken på att jga måste ut i kylan och cykla till stallet, hämta mina stövlar + hjälm och cykla till Curra är inte så hemskt lockande. Att jag sedan måste till stallet och mocka och sist cykla hem igen hjälper inte så mycket. HATAR att cykla. Hade varit skönt med stallet utanför dörren, som förr i tiden.... jobbigt.

Nu ska jag sluta trycka i mig godis som om jag aldrig ätit det förut och sen ska jag ta tag i mig själv, om fem min. kanske.

PUSS/E


Omysigt väder... Men som tur bara 1 häst k...

imag0521 (MMS)

Omysigt väder... Men som tur bara 1 häst kvar / Alida


Fel av mig.

Råkade lägga upp fel film på Dunet från andra dagen.
HÄR KOMMER DEN RÄTTA! /E


Alidas ritter.

Nu kommer filmerna från Alidas ritter i RUNSTEN! 100 % felfri var hon! Och placerad i allt utom laget. DUKTIG TJEJ!


En vanlig måndagsmorgon!

Det börjar med att jag vaknar i tid, tänker att jag ska sova 15 min till. Men vad gör jag! Jo jag somnar 1 timme..
Helt enkelt en vanlig måndagsmorgon!
Inte helt okej!
sömningt inlägg! / Alida

Quiz

Vi kommer skriva 10 påståenden om oss själva, 5 om Alida och 5 om Emma. Ni ska gissa vilka påståenden som är sanna/falska!

Alida:
1. Har hängt med bandet Rednex, och spelat på deras gitarr.
2. Blev sparkad i huvudet i hagen och svimmade rakt ner i leran.
3. Har tävlat LC-dressyr med vinst.
4. Har stått mitt i Globen, på live-sändning, och gråtit.
5. Alida häst, Wizard, var 4a i Nordiska Mästerskapen 2008. (för Danmark)

Emma:
1. Klappade guldfiskar när hon var liten, så de dog.
2. Har endast skolkat från en lektion, någonsin.
3. Flugit till Sthlm för att fotograferas för en tidning.
4. Spelade tvärflöt i två år.
5. Sprang in i en hästs rumpa och fick en spark på knät.

LYCKA TILL! /E&A

När vi fått in 10 kommentarer så får ni svaren, och den som har alla rätt först vinner äran och våran uppmärksamhet.



EN ROLIG GREJ

Emma och jag tänkte ha en liten slags tävling här på bloggen.
Vi ska skriva lite olika påstående om oss själva och ni ska gissa om det är sant eller falskt.


RSS 2.0